Maritieme services voor zeeschepen

Transport Neefs & Co - Maritieme services

Transport Neefs & Co is ook gespecialiseerd in het aanbieden van maritieme services in Kapellen. Onze doelgroep zijn scheepsagenten en onze corebusiness is het boarden van zeeschepen. Als freelance boarding agent zijn wij de geschikte partner voor het opvangen van uw onvoorziene omstandigheden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze firma is 24/7 (ook in het weekend) beschikbaar voor het aan boord gaan van zeeschepen bij aankomst en/of vertrek in Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge. We leveren diverse colli van omslag tot pallet (Spint service), waarbij u kunt rekenen op onze discretie en betrouwbaarheid. Wij gaan aan boord als vervangend klerk en vragen de aankomst en/of vertrekdetails op. Verder mailen wij u de FAL A en/of FAL V en lichten wij bemanningswissels, bunkers en leveringen toe aan de kapitein.

Flexibele samenwerking volgens uw noden

U kunt ons inhuren voor korte en langere periodes, gaande van een week tot een specifieke vastgestelde periode. Dit kan op freelancebasis maar ook in vast dienstverband. Per boarding is er een vast bedrag, wat onderhandelbaar is in functie van een permanente of langere aanstelling.

Neem contact op voor meer informatie

Hebben we uw interesse gewekt of hebt u nu al nood aan professionele assistentie? Dan mag u steeds contact opnemen met Transport Neefs & Co in Kapellen, uw partner voor maritieme services. We komen graag tijdens een verkennend gesprek onze diensten toelichten.