Het snelste sneltransport in binnenland

Transport Neefs & Co - Nationaal-Transport

Hebt u dringend nood aan sneltransport in Kapellen? De grootste troef van Transport Neefs & Co is dat we altijd rechtstreeks van punt A tot punt B rijden. Uw goederen komen nooit in een opslagplaats terecht, sneller kan dus niet.

Hoe gek ook, we zorgen ervoor dat uw goederen op tijd hun bestemming bereiken

Wij garanderen een snelle levering van al uw goederen, dezelfde dag. 90 % van onze spoedleveringen zijn dringende wisselstukken, delicaat technisch materiaal, medische apparatuur, belangrijke contracten, gevoelige informatiedragers, CD’s/DVD’s, documenten, stalen, prototypes, proefdrukken… Daarnaast wordt ons ook vaak gevraagd om in allerijl vergeten autosleutels, paspoorten of bagage te bezorgen, of snel op vrijdagavond nog in urgentie een trouwjurk weg te brengen. U merkt het, u hoeft niet verlegen te zijn over de aard van uw goederen. Alles kan zijn belang hebben en wij dragen er graag de grootste zorg voor. We werken snel, flexibel én betrouwbaar.

Vervangingen en vaste opdrachten

Is uw huiskoerier ziek of op verlof? Wij voorzien een vaste chauffeur en een vervanger indien nodig. Ook voor opdrachten die op vaste en onregelmatige tijdstippen terugkomen, kunnen wij u van dienst zijn. Om dit op uw maat te kunnen afstemmen, komen we graag eerst langs om een gepaste offerte te maken.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor sneltransport

Onze prijzen zijn heel transparant: geen avond/nachttoeslag, geen verhoogde weekendtarieven of speciale prijzen op feestdagen. Hebt u graag meer informatie? Aarzel niet en neem contact op. U kunt ook meteen een online offerteaanvraag doen. Koerierdienst Neefs & Co is uw partner voor koerierdiensten en spoedleveringen voor Antwerpen, Boom, Duffel, Gent, Hasselt, Kapellen, Lier, Turnhout, Wommelgem en omstreken. Ook voor internationaal transport.